Ukoliko želite da prenoćite u nekom od kampova, rado ćemo vas uputiti i za vas rezervisati željeno prenoćište. Sve što treba da uradite je da rezervišete dolazak putem broja telefona +387(66) 892-322, u inboks naših fejsbuk i instagram stranica ili na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook - Omladinski pokret FočaFacebook - Drinska avanturaInstagram - Drinka avantura

AUTO KAMP DRINA (1,5 KILOMETAR OD FOČE)

Ukoliko želite da prespavate u uređenim kamp bungalovima u Auto-kampu "Drina", udaljenom 1,5 km od Foče, potrebno je da rezervišete dolazak putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj 066/892-322. Cijena smještaja u bungalovima je 10 evra (20 KM). Ukoliko imate svoj šator, cijena postavljanja šatora u kampu je besplatna, a naplaćuje se ulaz u kamp od 3 evra po osobi.

RAFTING CENTAR BASTASI (18 KILOMETARA OD FOČE)

Ukoliko želite da prespavate u uređenim bungalovima kampova u RC "Bastasi", udaljenim 18 km od Foče, potrebno je da rezervišete dolazak putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj 066/892-322. Cijena smještaja 5 evra (10 KM).

KAMP DVIJE VRBE (7 KILOMETARA OD FOČE)

Ukoliko želite da prespavate u uređenim bungalovima kampa "Dvije vrbe", udaljenim 7 km od Foče, koji se nalazi na rijeci Ćehotini, potrebno je da rezervišete dolazak putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj 066/892-322. Cijena smještaja 5 evra (10 KM).