“Drinska avantura” je projekat koji promoviše gornji tok rijeke Drine s ciljem stvaranja turističke ponude, povezivanjem turističkih centara sa samim gradom. Promocijom Foče kao otvorene sredine, uz akcenat na povezivanju svih etničkih skupina, različitih kultura i tradicija, Foču želimo predstaviti u najboljem svjetlu.
Drinska avantura je manifestacija koja promoviše rafting, Drinu, ekologiju i mobilnost mladih. Edukativnog je i zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je povezati mlade iz različitih sredina, i kroz promociju turizma i kvalitetne zabave predstaviti Foču kao otvorenu sredinu.
Program

Pretražite sajt


Okrugli sto na temu "Drina nas spaja" i ove godine okupiće mlade iz sliva rijeke Drine. Iz Foče, Ustikoline i Goražda.

Cilj okruglog stola je upoznavanje mladih, razmjena mišljenja i iskustava ali i plan akcije s ciljem očuvanja zdravlja i zaštite životne sredine.

Drina je rijeka koja na neki način povezuje tri države. Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

"Drina nas spaja", jedan je od slogana koji koristimo na Drinskoj avanturi. Drugi je "gdje nastaje Drina, počinje avantura". To je zaista tako, i mi se zaista trudimo da tokom okruglog stola koji okuplja mlade iz sliva Drine, promovišemo Drinu i Foču u najboljem svjetlu.

Okrugli sto održava se 24. juna 2021. godine

ZA UČEŠĆE NA RAFTINGU TAROM I DRINOM (25. JUNI) ILI NA REGATI DRINOM (25. JULI) POŠALJITE UPIT NA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ILI POZOVITE BROJ TELEFONA 066 892 322

OPEN